Jeroen Pauw en Britt Dekker over de landelijke Giro555-actiedag

Maandag wordt er op radio en tv een landelijke Giro555-actiedag gehouden voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Onder anderen Jeroen Pauw en Britt Dekker proberen zoveel mogelijk miljoenen binnen te halen. 

Oproep
Britt Dekker en Jeroen Pauw doen er vandaag alles aan om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Oekraïne. Speciaal daarom deden ze gisteren een oproep aan minister Liesje Schreinemacher. ”Een oproep namens Sven, Jeroen en mij: We verwachten dat je het eindbedrag gaat verdubbelen, we zouden het erg waarderen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de Giro555-actiedag terug.

Vergelijkbare artikelen