Koningin van het carnavalslied Beppie Kraft geeft samen met haar grootste fan Eva Crutzen alvast een voorproefje in de studio

Dit weekend gaat het eindelijk los! Na twee lange jaren gaat carnaval door. Dit gaan we vieren met drie generaties Maastrichtenaren; de onbetwiste koningin van het carnavalslied Beppie Kraft, haar kleinzoon Jimmy en Beppie’s grootste fan Eva Crutzen.

“Voor de Maastrichtenaren en voor veel in het zuiden is het gewoon één van de hoogtepunten van het jaar. Daar leef je echt naar toe.” Dat er geen carnaval gevierd konden worden was voor de in Maastricht geboren actrice Eva was het een groot gemis. “Het begint al in november. Dan ben je al bezig met het pakje en het voorbereiden met je vriendinnen.’

Optreden in de studio
Na twee jaar kan er komend weekend dus eindelijk weer carnaval gevierd worden. Koningin van het carnavalslied Beppie Kraft geeft samen met haar grootste fan Eva Crutzen alvast een voorproefje in de studio.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Beppie Kraft, Jimmy en Eva Crutzen terug.

Vergelijkbare artikelen