Helga van Leur over storm Eunice: “Ik adviseer mensen echt om thuis te blijven”

Na Corrie en Dudley wacht ons morgen storm Eunice. En daarvoor mogen we onze borst natmaken: de windstoten zijn zeldzaam en gevaarlijk. Hoe kunnen we ons voorbereiden op deze storm? Dat bespreken we bij Op1 met weervrouw Helga van Leur.

Vandaag raast storm Eunice over ons land. Het belooft een dag vol enorme windstoten te worden en daarom waarschuwt weervrouw Helga van Leur voor de storm, waarbij er is een kans op code rood. ‘’Dit is echt een venijnig ding wat in een groot gebied van Nederland problemen gaat veroorzaken. Ik adviseer mensen echt om thuis te blijven. Ik heb liever dat we hier morgen zitten en denken ‘het viel allemaal mee’, dan dat mensen lekker op stap gaan en de brokstukken om te oren vliegen. ’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Helga van Leur terug. 

Vergelijkbare artikelen