Philip Huff: “Niet alle vinkjes van privileges beschermen je tegen alle vormen van ellende.”

Meer dan 13 jaar werkte Philip Huff aan zijn belangrijkste en meest persoonlijke roman tot nu toe. En dat is niet zonder reden; in ‘Wat je van bloed weet’ omschrijft hij zijn traumatische jeugd met twee gewelddadige ouders. Gisteren schoof hij aan Op1.

In zijn nieuwe boek omschrijft Philip Huff zijn traumatische jeugd met twee gewelddadige ouders. De schrijver groeide net als presentatrice Natasja Gibbs op in de buurt van Hilversum. “Toen in door de buurt fietste en die mooie huizen zag dacht ik: ‘Daar toch niet'”, aldus Natasja. Maar volgens Philip is de realiteit anders. “Chique is niet chique, dat is het antwoord op jouw observatie. Niet alle vinkjes van privileges beschermen je tegen alle vormen van ellende.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Philip Huff terug.

Vergelijkbare artikelen