Martijn Fischer & Roosmarijn Luyten over de musical ‘Hij Gelooft in Mij’

Dit jaar zou André Hazes 70 zijn geworden en ter ere hiervan is de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ na zeven jaar weer te zien in de theaters. Vorige week werd er vanwege meerdere coronabesmettingen nog een streep gezet door de première. Nu keert Martijn Fischer weer terug in ‘de rol van zijn leven’. Hij kruipt opnieuw in de huid van Nederlands grootste volkszanger. Zijn grote liefde Rachel wordt gespeeld door Roosmarijn Luyten. 

Rachel Hazes was al bij André toen ze nog maar 15 was en hij al in de 30. De acteurs van de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ worstelden daarmee. Roosmarijn Luyten: “Toen het script tien jaar geleden geschreven werd, wisten wij dit niet. Toen refereerden we daar helemaal niet aan, maar nu hebben we het er natuurlijk wel over gehad. Er is bijvoorbeeld een scène aangepast om te laten zien dat we er wel rekening mee houden.” Martijn Fischer, die in de rol van André kruipt sluit zich aan bij de woorden van Roosmarijn. “Het heeft wel iets ingewikkelds. Gelukkig is het uitgegroeid tot echte liefde.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over ‘Hij gelooft in mij’ terug. 

 

Vergelijkbare artikelen