Annette Gerritsen: “Wat ik ook tekenend vind voor die ploeg is dat ze steeds op de baan zijn om elkaar aan te moedigen.”

Na Ireen Wüst wist ook Kjeld Nuis zijn olympische titel op de 1500 meter te verdedigen. Dat betekent alweer de derde gouden medaille voor Nederland, en we zijn nog maar net begonnen. Met oud-schaatssters en olympisch medaillewinnaars Marianne Timmer en Annette Gerritsen bespreken we bij Op1 de gouden rit van Nuis.

Annette Gerritsen denkt dat de gouden medaille van ploeggenoot Ireen Wüst gisteren Kjeld Nuis een boost gegeven heeft. “Alles valt net de goede kant op. Wat ik ook tekenend vind voor die ploeg is dat ze steeds op de baan zijn om elkaar aan te moedigen. Echte teamspirit. Je ziet bij het andere team, die van Thomas Krol, dat het nog niet lekker loopt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Marianne Timmer en Annette Gerritsen terug.

Vergelijkbare artikelen