Andreas Voss: “In mijn ogen moeten we ons voorbereiden op wat we gaan doen als er een nieuwe variant komt.”

Nemen we al afscheid van de coronapas? En gaat het nachtleven weer open? Volgende week gaat Nederland waarschijnlijk verder van het slot. Politiek verslaggever Joost Vullings en OMT-lid Andreas Voss praten ons bij.

Het einde van de pandemie is in zicht, maar we zijn nog wel echt in een zorgelijke fase volgens OMT-lid Andreas Voss. “Ziekenhuizen zijn nog wel in een stadium waarin heel veel medewerkers ontbreken.”

Toekomst
Daarnaast is ook mogelijk dat er nog een meer ziekmakende variant komt. “In mijn ogen moeten we ons voorbereiden op wat we gaan doen als er een nieuwe variant komt. Om die sneller te herkennen, beter te bevechten om niet weer in dezelfde chaos te komen”, aldus Voss.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joost Vullings en Andreas Voss terug.

Vergelijkbare artikelen