Marcella Mesker over de film King Richard: “Ik heb genoten. Niet altijd zijn sportfilms goed, maar deze is heel inspirerend.”

Ze zijn de meest succesvolle tenniszusjes allertijden: Venus en Serena Williams. Samen goed voor maar liefst 30 grandslamtitels en 5 keer Olympisch goud, maar waar zouden ze zijn zonder hun vader? De nieuwe film King Richard laat zien hoe Richard Williams, gespeeld door Will Smith, een onconventioneel plan bedenkt om zijn dochters naar de top van het mondiale tennis te brengen, met succes. Oud-atleten Marcella Mesker en Gregory Sedoc zijn onder de indruk van het verhaal en vertellen er over bij Op1.

Marcella Mesker heeft genoten van de film: “Oscarnominatie-waardig. De kritieken waren ook heel erg goed. Niet altijd zijn die sportfilms goed maar deze is heel inspirerend.” Will Smith speelt in de film Richard Williams, de vader van Venus en Serena. ”Hij heeft hem heel goed neergezet, ook het loopje wat hij heeft, de gebogen houding, de manier van praten, zoals hij is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Marcella Mesker & Gregory Sedoc terug. 

Vergelijkbare artikelen