Nasrdin Dchar over Hunted VIPS: “Ze kunnen je overal vinden”

Je kan rennen, maar je niet verstoppen. Tien bekende Nederlanders doen zich voor als crimineel en moeten uit handen blijven van een team van professionele opsporingsexperts onder leiding van oud-undercoveragent Marcel van der Ven. Komende maandag start een nieuw seizoen de populaire serie Hunted. Bij Op1 vertellen deelnemers Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek en Tatum Dagelet samen met Van der Ven hoe het is om onder de radar te moeten leven.

Ze kunnen je overal vinden
Ex-politieman Marcel van de Ven jaagt op voortvluchtige BN’ers in Hunted Vips. “We proberen zoveel mogelijk de werkelijkheid na te bootsen.” Acteur Nasrdin Dchar voortvluchtige in de serie. “Ze zien alles, ze hebben overal mogelijkheden om je te kunnen volgen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen