Lakshmi: “Ik vond het erg treurig dat ik dit allemaal had verwacht”

Beste John, Het ligt niet aan de vrouwen. Talpa-medewerksters hebben een paginagrote advertentie in het AD geplaatst om John de Mol aan te spreken op zijn optreden van gisteren. Maar waar ligt het dan wel aan? En wat kunnen we doen om misstanden in de toekomst te voorkomen? Dat bespreken we bij Op1 met CDA-Kamerlid Lucille Werner, zangers Lakshmi en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont.

Treurig
Zangeres Lakshmi was gisteren teleurgesteld in het interview dat John de Mol gaf aan BOOS. “Ik vond het erg treurig dat ik dit allemaal had verwacht. Het verbaasde me niet wat hij zei, omdat dit het antwoord is van de gemiddelde man in Nederland.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Nooit één oorzaak
Wat kunnen we doen om misstanden in de toekomst te voorkomen? Daar wordt aan tafel flink over gepraat, maar ontwikkelingspsycholoog Steven Pont denkt dat iedereen aan zichzelf moet werken. “Er is nooit maar één oorzaak. Dit is een maatschappelijk probleem waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen