Rudy Bouma over de rechtszaak tegen ‘fakkelman’ Max van den B. “Het is een relatief hoge straf”

De rechter veroordeelde zojuist Max van den B., de man die met een fakkel voor het huis van Sigrid Kaag stond, tot 6 maanden gevangenisstraf. Eline van ’t N. die de actie filmde kreeg 4 maanden. Nieuwsuur-journalist Rudy Bouma volgt al jaren complotdenkers en kwam Max vaak tegen.

Rudy Bouma volgt complotdenkers al jaren op de voet en was toch wel verrast door de hoge straf die Max van den B. opgelegd kreeg. “Ik heb meer van dit soort rechtzaken meegemaakt en het is een relatief hoge straf. Ik was absoluut verrast.” Het is niet de eerste keer dat Van den B. in dit soort zaken naar voren komt en het is de vraag waarom hij dit soort praktijken uitvoert. “Eigenlijk komen alle complottheoriën die je maar kan bedenken in deze man samen,” aldus Bouma.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Rudy Bouma terug.

Vergelijkbare artikelen