Sanne Wallis de Vries over het verbieden van de ‘Kapsalon Theater’: “Ik vind het zo sneu.”

Amsterdamse burgemeester Femke Halsema staat de actie ‘Kapsalon Theater’ in theaters en musea niet toe. In een verklaring waarschuwt ze dat er zal worden gehandhaafd. Tijdens de actie, die morgen gepland staat, kunnen mensen sportlessen krijgen in musea of naar de kapper in het theater. Organisator Sanne Wallis de Vries reageert bij Op1 op het besluit van Halsema. Gaan de acties nog door?

“Ik vind het zo sneu.” Burgemeester Femke Halsema staat de actie ‘Kapsalon Theater’ niet toe. “Het is niet uit te leggen dat de theaters niet open zijn. Dit is alleen maar ludiek, het is alleen maar leuk. Wat win je ermee om dit te verbieden. Het gaat maar om één dag.”

70 theaters

Er zijn zeventig theaters aangesloten. “Het is één-en-al vrolijkheid. We hebben ook een statement online gezet waarom wij doorgaan. We zien geen enkele reden om niet door te gaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sanne Wallis de Vries terug.

Vergelijkbare artikelen