Diederik Ebbinge tovert een theater om tot kapsalon als protest tegen de coronamaatregelen

Diederik Ebbinge kondigde vorige week aan dat hij theater De Kleine Komedia aanstaande woensdag ombouwt tot kapsalon, als protest tegen de coronamaatregelen die voorschrijven dat theaters gesloten moeten blijven. Inmiddels hebben meer dan 35 theaters en tientallen artiesten zich bij de actie aangesloten. Maar wat als er een BOA op de stoep staat?

60 theaters 
Komende woensdag tovert Diederik Ebbinge De Kleine Komedie om tot kapper uit protest tegen de coronamaatregelen. Door Sanne Wallis werd het een landelijke actie. “Er doen nu meer dan zestig theaters aan mee en ook een koepel van musea gaan meedoen onder de naam museum-gym. Je kan woensdag allemaal sportlessen in musea volgen. Hoe leuk is dat? Het is inderdaad enorm uit de klauwen gelopen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Diederik Ebbinge terug. 

Vergelijkbare artikelen