Documentairemaker Chris Michel en koningshuisdeskundige Justine Marcella over ‘Delphine: Mijn verhaal’

In de driedelige documentaireserie ‘Delphine: Mijn verhaal’ volgt de Vlaamse documentairemaker Chris Michel de Belgische prinses Delphine van Saxen-Coburg, de buitenechtelijke dochter van koning Albert. Ze vertelt hierin over haar verbanning naar Londen en het bewaren van een groot geheim. Koningshuisdeskundige Justine Marcella volgt dit verhaal al jaren op de voet en schoof bij Op1 samen met Chris Michel aan.

De buitenechtelijke dochter van koning Albert had volgens documentairemaker Chris Michel geen gelukkige jeugd:  “Ze had een heel ongelukkige jeugd. Iedereen denkt aan een luxe meisje met veel geld, maar het was een rijk en eenzaam kind. Het was dan misschien wel een jeugd met een gouden randje, maar het was een heel bitter gouden randje. Ze heeft een vreselijke jeugd gehad.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Chris Michel en Justine Marcella terug. 

Vergelijkbare artikelen