Martin Visser over de doorrekening van het regeerakkoord

Dinsdag publiceerde het Centraal Planbureau de doorrekening van het regeerakkoord. Door de ambitieuze plannen van het kabinet zal de staatsschuld in de komende decennia flink oplopen en de toekomstige generaties zullen daar de dupe van worden. Econoom Martin Visser legt uit hoe het zit.

Het nieuwe kabinet wil de komende jaren miljarden spenderen om Nederland vooruit te helpen. Econoom Martin Visser: “Je moet alle plannen zien te maken. Laat je het redden van het klimaat door de jongeren betalen of zeg je: ‘laat de huidige generatie het oplossen?’”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Martin Visser terug. 

Vergelijkbare artikelen