Sportschoolhouder Sander Jansen opent de deuren voor zorgmedewerkers

Terwijl alle sportscholen in Nederland dicht zijn, blijkt er toch nog eentje open: in het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam kunnen medewerkers nog vrijuit sporten. Sportschoolhouder Sander Jansen besloot dit voorbeeld te volgen. Sinds vanmorgen zijn de deuren van zijn sportschool in Amsterdam speciaal voor zorgmedewerkers geopend. Is hij niet bang dat de BOA’S snel voor de deur staan? Bij Op1 vertelt hij meer over zijn keuze.

Gister vroeg gooide Sander Jansen zijn sportschool open voor het zorgpersoneel. “In het Erasmus MC mocht het sportcentrum open. Ernst Kuipers had het fantastische idee om het gezondheid, fitheid, gezondheid en het immuunsysteem te boosten. In het Onze Lieve Vrouwen in Amsterdam hebben ze geen sportcentrum voor het zorgpersoneel daar, stel ik mijn sportschool open.”

De zorgmedewerkers mogen gratis gebruik maken van de sportattributen. “Het was een impulsieve actie van mij. Ik zette het op social media en mijn telefoon stond vanaf dat moment roodgloeiend.” Van ambulancepersoneel tot hartchirurgen hebben zich gemeld. “We hebben wel meer dan veertig aanmeldingen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sander Jansen terug.

Vergelijkbare artikelen