René Mioch, Géza Weisz en Carolien Borgers over de Netflix-film Don’t Look Up

Over de Netflix-film Don’t Look Up raakt men al weken niet uitgepraat en die discussies gaan over van alles, maar niet over het onderliggende onderwerp van de regisseur zelf. Filmjournalist René Mioch, acteur Géza Weisz en cabaretier Carolien Borgers over waarom deze veelbesproken Netflix-film  geweldig is of juist absoluut niet.

“Het is satire.” Géza Weisz vindt het belangrijk om dat te benadrukken. “Het is metafoor voor hoe we met de klimaatverandering omgaan. Dat wordt nergens gezegd, maar dat vul ik in.” De meningen over de film zijn verdeeld, maar de Réne Mioch is enthousiast. “Het is een heel interessante film. Het gaat niet alleen om de ramp, maar het gaat ook om hoe we met wetenschappers omgaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met René Mioch, Géza Weisz en Carolien Borgers terug.

 

 

Vergelijkbare artikelen