Annemarie van Gaal: “Als de salarissen niet stijgen, gaat dat problemen in de portemonnee opleveren.”

Het leven was vorige maand 6,4% duurder dan het jaar daarvoor. En dat is geen abstract getal. Volgens Annemarie van Gaal komen gezinnen in problemen nu het leven steeds duurder wordt. Bij Op1 bespreken we de grote zorgen die ondernemer en columnist heeft.

Volgens Annemarie van Gaal komen gezinnen in problemen nu het leven steeds duurder wordt: “Als de salarissen niet stijgen, gaat dat problemen in de portemonnee opleveren. Door corona zijn alle logistieke trajecten stil komen te liggen. Daardoor is een tekort op veel bouwstoffen. En er is veel geld, dus de prijzen gaan omhoog.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Corona
De columnist ziet niet alleen problemen door de inflatie. Ondernemers komen ook steeds vaker in privéproblemen door de lockdown. “Nu vallen ondernemers bij bosjes om, want alle spaargeld is op en nu gaat het niet meer.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Annemarie van Gaal terug.

Vergelijkbare artikelen