Boer Ayoub droomt van zijn eigen boerderij

Wie wil er tegenwoordig nog boer worden? In tijden waarin volop gesproken wordt over stikstofquota, onteigening en de halvering van de veestapel, staan jongeren niet echt te springen om zich helemaal over te geven aan het boerenleven. Voor de Marokkaans-Nederlandse Ayoub is dat anders: hij staat te trappelen om de koeien te melken op zijn eigen boerderij. Bij Op1 vertelt hij alles over zijn nieuwe serie waarin hij die droom probeert waar te maken.

Ayoub Louihrani, de enige boer met Marokkaanse afkomst, heeft dus maar één grote wens. En in zijn populaire televisieprogramma zien we of het lukt om zijn droom van een eigen boerderij te verwezenlijken. Boer Ayoub: “Een simpel antwoord is dat ik een boerderij met koeien voor mij zie. Honderd koeien, een mooi huisje en ik kan gewoon lekker mijn ding doen in alle vrijheid.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Ayoub Louihrani terug. 

Vergelijkbare artikelen