Raven van Dorst over een nieuw seizoen van Nachtdieren

De nacht. Het is het tijdstip waarop de meeste mensen het licht uit doen en hun bed opzoeken, maar niet iedereen ligt al op één oor. In een nieuw seizoen van Nachtdieren gaat presentator Raven van Dorst in het holst van de nacht de straat op om kennis te maken met de mensen die nog wakker zijn. Wie zijn ze? En wat doen ze zo laat nog op? Vanavond bij Op1 vertelt Van Dorst wat je ’s nachts allemaal op straat tegenkomt?

Eenzaamheid
Presentator Raven van Dorst duikt de nacht weer in op zoek naar mensen die nog wakker zijn. En, zo blijkt, je komt gekke, bijzondere en ook emotionele verhalen tegen in het holst van de nacht. Van Dorst kwam bijvoorbeeld een vrouw tegen die diep in de nacht haar hond aan het uitlaten was. Het bleek een middel tegen de eenzaamheid. “Voor haar is de nacht een heel eenzaam, beangstigend gebied waarin ze terugvalt in haar trauma. Die hond trekt haar daar dan uit.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over Nachtdieren terug.

Vergelijkbare artikelen