Peter Pannekoek debuteert als oudejaarsconferencier: “Ik ga niet zingen en het ook niet over André Hazes hebben”

Op 31 december debuteert Peter Pannekoek met zijn oudejaarsconference. Met zijn scherpe grappen zal Peter ons meenemen in zijn 2021. Hoe vat je een jaar als deze samen en hoe houd je toch de moed erin?

We kunnen volgens Peter Pannekoek een show vol verrassingen verwachten. Toch gaat het geen oudejaarsconference worden waarin gezongen wordt, zoals we gewend zijn met Youp van ’t Hek of Claudia de Breij. Peter Pannekoek: “Geen zorgen. Ik ga niet zingen en ik ga het niet hebben over André Hazes. Het wordt gewoon eindelijk even een programma waarin het anderhalf uur niet over André Hazes gaat.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Peter Pannekoek terug. 

Vergelijkbare artikelen