Jörgen Raymann, Michiel Witteveen en Mylou Frencken over moeten leven met corona

Ons leven moet drastisch op de kop. In Den Haag zijn ze bezig met een coronaplan: hoe gaan we leven met het virus? Maar hoe kunnen we blijven winkelen en theaters bezoeken? Ondernemer Jörgen Raymann, Blokker-topman Michiel Witteveen en theaterdirecteur Mylou Frencken hebben wel een idee: niet bij de pakken neerzitten, maar aanpakken!

Ondernemer Jörgen Raymann mist momenteel het gemoed van het land die ons door de eerste coronagolf sleepte. “Die saamhorigheid moet er weer komen. Het doet pijn voor mensen als je door verandering heen moet gaan. Zijn we bereid die pijn met z’n allen te nemen?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Covid-ziekenhuis
Blokker-topman Michiel Witteveen heeft een idee om met het coronavirus te leven. “Begin een groot ziekenhuis neer te zetten. Zet een COVID-ziekenhuis neer, want dat is kennelijk steeds het probleem. Ik vind dat wij alles moeten aannemen om te zorgen dat er meer bedden en zorgpersoneel komen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jörgen Raymann, Michiel Witteveen en Mylou Frencken terug. 

Vergelijkbare artikelen