Sterrenchef Soenil Bahadoer probeert de moed erin te houden met zijn foodtruck

Afgelopen weekend kreeg de Nederlandse horeca de zoveelste klap te verwerken: ook dit jaar zijn cafés en restaurants tijdens de feestdagen gesloten. Maar dat is voor sterrenchef Soenil Bahadoer geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Met onder andere een foodtruck en kerstdinerboxen probeert hij zo goed en kwaad als het gaat de feestdagen door te komen. Hij schuift aan bij Op1 om te vertellen hoe hij de moed erin houdt.

Sterrenchef Soenil moest al zijn kerstreserveringen afzeggen, maar serveert nu vanuit zijn geliefde foodtruck. “Mensen wilden al een foodtruck voor de lockdown.” Zo maakt hij zijn eten toegankelijk voor veel mensen. “Dan merk je hoe mensen smachten naar de foodtruck. Nu heb ik er weer de tijd voor, dus we gaan gewoon door.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Soenil Bahadoer terug.

Vergelijkbare artikelen