Thomas van Groningen over het coronadebat: “Er was veel kritiek op de boostercampagne”

Om te debatteren over de nieuwe harde lockdown keerde de Tweede Kamer terug uit het kerstreces. Hoe kunnen we dit soort maatregelen in de toekomst voorkomen? Politiek verslaggever Thomas van Groningen besprak de hoogtepunten van het debat.

De Tweede Kamer ondervroeg het kabinet onder andere indringend over de plotselinge lockdown. Thomas van Groningen: “Er was veel kritiek op de boostercampagne, daar zijn we echt te laat mee. Fleur Agema zei bijvoorbeeld: ‘We hebben de dijk niet verhoogd, terwijl er toch weer een golf op ons af kwam.'”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug. 

Vergelijkbare artikelen