Horecaondernemers Baukje Haarsma en Willem Adema trokken het niet meer na de persconferentie

De versiering stond, de kerstsfeer zat er goed in en de feestdagen waren volgepland. Niets zou een mooie kerst voor Baukje Haarsma en haar partner Willem Adema, eigenaars van Hotel en Grand Cafe “In de Brouwerij” in Leeuwarden, in de weg staan, maar het coronanoodlot sloeg toch weer toe. Na de persconferentie trokken ze het niet meer. Het duo brak in tranen uit. Trouwe bezoekers zijn inmiddels een actie gestart.

Horecaondernemers Baukje Haarsma en Willem Adema vallen buiten alle coronaregelingen. Deze nieuwe lockdown is voor hun onderneming desastreus. “We hadden ons helemaal op de maatregelen ingericht, alles was rond en dan valt ineens alles weer in het water.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Baukje Haarsma en Willem Adema terug. 

Vergelijkbare artikelen