MAX Ombudsman Jeanine Janssen over de totale chaos in de reissector

Wel of niet skiën in Oostenrijk, kunnen we de winterzon op zoeken in Spanje of aan de glühwein in Duitsland? De reissector zit sinds de uitbraak van de omikronvariant in een totale chaos. Bij Op1 bespreekt MAX Ombudsman Jeanine Janssen alle vragen die spelen in deze branche.

Kleurcodes
Volgens MAX Ombudsman Jeanine Janssen is het grote chaos in de reisbranche. En met name het vage kleurcodesysteem draagt daar een flink steentje aan bij. “De kleurcodes moeten een nieuwe weging krijgen, daar moet echt verandering in komen. Maar ik snap ook dat, dat op dit moment niet echt haalbaar is.” Volgens Janssen moet Buitenlandse Zaken meer doen om de zaken te verbeteren. “Het is niet zo dat ze het alleen doen, maar er is wel een verbetering mogelijk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de reissector terug.

Vergelijkbare artikelen