Thomas van Groningen over de persconferentie: “Er zaten wat inconsistenties in de antwoorden”

De aangekondigde strenge lockdown is voor de Tweede Kamer reden genoeg om terug te keren van reces. Politiek verslaggever Thomas van Groningen weet wat er achter de schermen is gebeurd voorafgaand aan de persconferentie en neemt ons mee naar de politieke week die voor ons ligt.

De druk was hoog in Den Haag merkte Thomas op. “De sfeer is gespannen geweest en ze waren wat somberder. Normaal gesproken hebben ze een paar dagen om het voor te bereiden, dat moest nu op één dag. Er zaten ook wat inconsistenties in de antwoorden. Rutte kon bijvoorbeeld geen antwoord geven op de vraag waarom supermarkten 20:00 uur moeten sluiten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug.

 

 

Vergelijkbare artikelen