Barbara Barend: “Er zijn zoveel jongeren eenzaam en ze geven allemaal aan: sporten helpt.”

Hoe blijven we tijdens deze strenge lockdown toch fysiek en mentaal gezond, nu ook de sportscholen wekenlang dicht blijven? Bij Op1 bespreekt sportjournalist Barbara Barend de gevolgen voor onze gezondheid.

Het stoort de Barbara dat door de pandemie veel gaat over ouderen en kwetsbaren. “Onze jongeren gaan eraan.” De hoofdredacteur van Helden Magazine maakt zich zorgen over de gevolgen voor beweging en sporten door de invoering van de strenge lockdown. “Er zijn zoveel jongeren eenzaam en ze geven allemaal aan: sporten helpt. Laten we daar dan beleid op maken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Barbara Barend terug.

Vergelijkbare artikelen