Joris Linssen en Yvonne van Bokhoven over ‘Joris’ Kerstboom’ en ‘Boeddha in de Polder’

Waar Joris Linssen ook komt, de mooie verhalen volgen vanzelf. Ook tijdens de donkere decemberdagen brengt de programmaker weer wat licht met niet één, maar twee programma’s. Het nieuwe ‘Boeddha in de Polder’ en het oude vertrouwde, maar wel opgefriste ‘Joris’ Kerstboom’.

Ook in de nieuwe serie van ‘Joris’ Kerstboom’ komen weer tal van ontroerende verhalen voorbij. In dit tweede coronajaar kwam één thema veel naar voren. Joris Linssen: “We kregen heel veel brieven van vrouwen die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld. Dat blijkt echt een thema van deze tijd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joris Linssen & Yvonne van Bokhoven terug. 

Vergelijkbare artikelen