Thomas van Groningen over een nieuw regeerakkoord: “Blijkbaar zijn ze er nog niet helemaal uit”

Het einde van maanden formeren is in zicht. We zitten inmiddels op dag 268 na de verkiezingen en eindelijk gloort er een regeerakkoord. Zoals het er nu naar uitziet presenteert het nieuwe kabinet woensdag zijn plannen. Bij Op1 bespreken politiek verslaggever voor BNR Thomas van Groningen en opiniepeiler voor EenVandaag Gijs Rademaker het laatste nieuws en vertellen ze wat het politieke moment van 2021 was.

Regeerakkoord
Eindelijk gloort er dan een regeerakkoord, maar of we dat ook daadwerkelijk komende woensdag gepresenteerd krijgen, daar is politiek verslaggever Thomas van Groningen nog niet helemaal zeker van. Volgens Van Groningen moet er toch nog over het één en ander gesproken worden. “Het idee was dat het maandag naar de fracties zou gaan, maar we horen nu dat ze maandag nog aan tafel zitten. Blijkbaar zijn ze er nog niet helemaal uit.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen