Cornald Maas en Frank van der Lende over de Nederlandse inzending voor het songfestival: S10

S10 oftewel Stien den Hollander gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2022 in Italië. Dat zal de pas 21-jarige Stien anders doen dan normaal, want voor het eerst sinds 2010 is het ingezonden nummer Nederlandstalig. Bij Op1 vertellen 3FM-dj Frank van der Lende en mister Songfestival Cornald Maas alles over de muziek van S10 en of ze het in Turijn ver gaat schoppen.

Verrassing
Dé verrassing van deze week: Zangeres S10 gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival van 2020 in Turijn. Frank van der Lende is groot fan van de zangeres en denkt dat ze het ver kan schoppen “Als je dit zo ziet gaat het wel iets worden toch? De winnaars van de afgelopen jaren zijn allemaal heel erg eigen.” Een ander groot nieuwtje was dat het nummer Nederlandstalig zal zijn. Cornald Maas weet al wat het nummer wordt, maar laat nog niets los. “Over het nummer kan ik helaas nog niks zeggen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over S10 terug

Vergelijkbare artikelen