Jeroen Snel over de 18e verjaardag van prinses Amalia: “Zij heeft alles mee om later koningin te worden”

Prinses Amalia vierde dinsdag haar achttiende verjaardag! Naast het eten van taart kon ze zich ook alvast voorbereiden op haar toespraak woensdag, als ze wordt binnengeleid in de Raad van State. Astrid Kersseboom presenteert deze gelegenheid en besprak bij Op1 samen met Blauw Bloed-presentator Jeroen Snel wat er allemaal voor de prinses gaat veranderen.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Volgens Jeroen Snel kan prinses Amalia een heel goede koningin voor Nederland worden. “Zij heeft alles mee om later koningin te worden. Bij haar vader duurde het wel wat langer totdat hij echt klaar was om koning te worden.” Sportpresentator Mart Smeets weet daarentegen niet of Amalia koningin moet willen worden: “Je vraagt je af of zij zomaar koningin kan worden? Ik gun haar het beste, maar laat haar eerst eens ongelofelijk zuipen in Wales.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Blauw Bloed
Jeroen Snel stopt als presentator van Blauw Bloed. In dit programma volgt hij de leden van de koninklijke familie op de voet. Snel: “Een presentator past niet meer bij het nieuwe format. Ik vind het jammer dat het op deze manier stopt, afgelopen zaterdag keken er bijvoorbeeld nog 550.000 mensen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jeroen Snel & Astrid Kersseboom terug. 

Vergelijkbare artikelen