Joost Vullings over het ‘Progressief Oppositie-akkoord’ tussen de PvdA en GroenLinks

De Tweede Kamerfracties van PvdA en GroenLinks gaan nauwer samenwerken en hebben een ‘Progressief Oppositieakkoord’ gesloten. Dat betekent dat de twee partijen de komende kabinetsperiode samen gaan strijden voor vijftien gezamenlijke doelen. Wat dat precies inhoudt, weet politiek verslaggever Joost Vullings.

Joost Vullings over het zogenoemde oppositieakkoord: “Er zitten wel concrete dingen in, maar het zijn vooral de hoofdlijnen. In de formatie zijn ze natuurlijk samen opgetrokken en nu is het vooral om te laten zien dat die samenwerking er nog is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joost Vullings terug. 

Vergelijkbare artikelen