Guido Weijers over zijn besluit af te zien van de oudejaarsconference: “Nu wilde ik geen concessies doen”

Onlangs trok cabaretier Guido Weijers zelf de stekker uit zijn oudejaarsconference. Hij vond de regelgeving rondom het coronabeleid te onzeker. Voor de Comedy Club nam hij in Eindhoven nog wel een show op. In de show vertelt hij eerlijker dan ooit, wat wat hem betreft de do’s en don’ts van het leven zijn. Vanavond bij Op1 vertelt de cabaretier alles over de show die hij maakte voor de Comedy Club én over z’n besluit af te zien van de oudejaarsconference.

Waarom heeft hij besloten om dit jaar geen oudejaarsconference te doen? Guido Weijers: “Vorig jaar had ik besloten om hoe dan ook met een conference te komen. De maatregelen werden destijds steeds strenger en uiteindelijk stond ik voor vijftien medewerkers een show te doen. Dat is gewoon niet zo lekker. Dit jaar wil ik geen concessies doen en niet optreden als het niet voor een volle zaal mogelijk is.”

Comedy
Guido Weijers vertelt over zijn show, die hij maakte voor de Comedy Club: “Ik dacht, morgen kunnen de regels weer anders zijn, dus ik moet het zo clean mogelijk houden. Ik moet gewoon een zaal bouwen op anderhalve meter. Geen poespas, gewoon comedy en een goed verhaal.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Guido Weijers terug. 

Vergelijkbare artikelen