Thomas van Groningen: “realistisch is voor de kerst het akkoord en in het nieuwe jaar op het bordes”

Ligt er dit jaar een regeerakkoord onder de kerstboom? Het is er op of er onder. Gaan de partijen dit weekend nog een potje onderhandelen om het voor elkaar te krijgen? En met een regeerakkoord kan dan ook het speculeren beginnen: welke 20 mannen en vrouwen worden minister en welke 10 worden staatssecretaris? Politiek commentator Thomas van Groningen praat ons bij.

Voor kerst
Hebben we met de kerst een nieuw kabinet? Politiek commentator Thomas van Groningen denkt niet dat de bordesscène al gedaan kan worden, maar een regeerakkoord ligt binnen de mogelijkheden. ““Het meest realistische is voor de kerst het akkoord en in het nieuwe jaar op het bordes.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug.

Vergelijkbare artikelen