Jan Lammers en Tim Coronel over de ontknoping in de Formule 1

Met nog twee races te gaan en slechts acht punten verschil tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is de ontknoping van het Formule 1-seizoen spannender dan ooit. In een ideaal scenario zou Verstappen zelfs komende zondag de titel al kunnen binnenslepen. Coureurs Jan Lammers en Tim Coronel weten alles over de rivaliteit tussen de twee racers pur sang en kunnen niet wachten op de ontknoping van het spannendste seizoen in tijden.

Sensationele ontknoping
Komende zondag kan het gebeuren. Max Verstappen kan als alles meezit de eerste Nederlandse Formule 1 kampioen ooit worden. Coureurs Jan Lammers en Tim Coronel kunnen niet wachten op de spannende ontknoping, maar denken niet dat Max komende zondag al wereldkampioen wordt. Jan Lammers: “Omdat het materiaal van Hamilton iets beter is, kan hij op 98% rijden en Max moet op 102%. Dus Max zit in een veel grotere gevarenzone dan Lewis.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de ontknoping in de Formule 1 terug.

Vergelijkbare artikelen