Frits Sissing, Plien van Bennekom & Pieter Jan Hagens over het nieuwe seizoen van Maestro

Presentator Frits Sissing geeft zondagavond het startschot van alweer het zesde seizoen van Maestro! Weten de kandidaten deze editie het orkest onder controle te houden of kan het geluid van de tv toch beter uit? Onder meer actrice Plien van Bennekom en journalist Pieter Jan Hagens gaan de uitdaging aan om het orkest tot muzikale hoogstandjes te begeleiden. Bij Op1 blikken ze alvast vooruit op een nieuw seizoen klassieke hoogte- en dieptepunten.

Geen idee 
In de eerste aflevering van Maestro gaan de kandidaten zonder enige voorbereiding voor het orkest staan. Dat blijkt toch een stuk lastiger dan het eruit ziet, ontdekte actrice Plien van Bennekom. “Ik heb van tevoren even wat gegoogled, dat geef ik maar gewoon toe, maar eigenlijk heb ik ook helemaal geen idee wat ik met dat stokje aan het doen ben.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over Maestro terug. 

Vergelijkbare artikelen