Jeroen Pauw: “Het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden”

Frontberichten is terug! Gepresenteerd door Jeroen Pauw keert het programma, waarin Nederlanders in vitale beroepen vloggen over hun werk in coronatijd, eenmalig terug op de televisie. Vanavond is de speciale aflevering te zien op NPO1 en gisteravond vertelde Jeroen Pauw vast wat we kunnen verwachten. Specialist ouderengeneeskunde Ans Mulders vertelt hoe het er aan het front van de verpleeghuizen aan toe gaat.

Jeroen Pauw is van mening dat ongevaccineerden nu wel heel veel kritiek krijgen. “Het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden, terwijl we zelf de spullen niet voor elkaar hebben.” Hoofd IC Iwan van der Horst is het niet met hem eens: “We willen niet dat er teveel IC-capaciteit is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Onrust
Vanavond is er dus opnieuw een aflevering van Frontberichten. Jeroen Pauw: “Op allerlei niveaus is er momenteel veel onrust. Dat was de reden voor BNNVARA om nu opnieuw een aflevering te maken. Artsen, intensivisten en eigenlijk alle mensen die naast de bedden staan komen aan het woord. We proberen een zo’n breed mogelijk beeld te geven. Ook huisartsen en de ouderenzorg komen aan bod.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jeroen Pauw en Ans Mulders terug. 

Vergelijkbare artikelen