Hoofd IC van het Maastricht UMC Iwan van der Horst: “Gommers heeft het heel goed gedaan”

Hoofd IC van het Maastricht UMC, Iwan van der Horst, gaat naar alle waarschijnlijkheid Diederik Gommers opvolgen als hoofd van alle Nederlandse intensivisten én OMT-lid. Bij Op1 praat hij over de huidige situatie in zijn ziekenhuis en zijn toekomst als opvolger van Nederlands meest bekende intensivist.

Iwan van der Horst is van mening dat Gommers deze taak erg goed heeft uitgevoerd. “Veel mensen hebber veel vertrouwen in hoe hij het verhaal vertelt heeft. Soms kijken mensen iets terug van wat hij anderhalf jaar geleden gezegd heeft en nu niet meer van toepassing is, daar kunnen mensen dan wat vinden. Ik denk dat hij het heel erg goed gedaan heeft.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Gommers
Zien we Van Der Horst straks net als Gommers veel in de media verschijnen? “Gommers is zo in de spotlights gekomen door hoe hij is, dat is niet verzonnen. Ik werk al met hem voor de covid-periode. De lijn die we met elkaar verzonnen hebben voor de crisis, die wil ik invulling gaan geven.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Iwan van der Horst terug. 

Vergelijkbare artikelen