Giovanca Ostiana over gospelmuziek: “Dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd”

Goede gospel blijkt voor zowel ongelovigen als gelovigen te zijn weggelegd, ontdekten Giovanca en Danny Vera in het nieuwe seizoen van de podcast ‘Searching for the Soul of Gospel’. Bij Op1 vertellen ze samen over de aantrekkingskracht van gospelmuziek en geven ze antwoord op de vraag: wat hebben Elvis Presley, Beyoncé, Aretha Franklin, Ray Charles en Danny Vera met elkaar gemeen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Talkshow Op1 (@op1npo)

Volg ons ook op Instagram! Dan zie je bijvoorbeeld het optreden van Danny Vera & Giovanca Ostiana nogmaals voorbij komen!

Goede gospel blijkt voor zowel ongelovigen als gelovigen te zijn weggelegd. Giovanca Ostiana: “We kunnen het gebruiken in deze tijd, want we hebben juist nu goede muziek nodig. Iedere avond hebben we het over corona – en dat is nodig – maar juist daarom hebben we ook de kracht, hoop en troost van gospelmuziek nodig.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Giovanca Ostiana en Danny Vera terug. 

Vergelijkbare artikelen