Huub Stapel over zijn nieuwe programma ‘Langs de Maas’

Nu door de coronamaatregelen alle voorstellingen worden afgelast, kan Huub Stapel niet meer optreden. Dus gaat de acteur en presentator aan de wandel en dat doet hij in zijn nieuwe programma ‘Langs de Maas’. In het programma laat hij de rivier in al haar facetten zien: van geschiedenis tot natuur en van economie tot cultuur, alles komt aan bod. Bij Op1 vertelt Stapel vast alles over zijn reis langs de Maas.

Door de coronamaatregelen gaan de voorstellingen van acteur Huub Stapel niet meer door. Dat was de reden om een nieuwe hobby te zoeken. De in Tegelen geboren Stapel presenteert het nieuwe programma ‘Langs de Maas’. In deze serie laat hij de rivier in al haar facetten zien. “De mensen in de buurt wisten niet eens dat dit de bron was.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Huub Stapel terug.

Vergelijkbare artikelen