Verslaggever Silvan Schoonhoven: “Er ontstaat steeds meer onderlinge wrevel tussen complotdenkers”

Complotdenkers staan steeds vaker tegenover in plaats van naast elkaar. Verslaggever terrorisme en inlichtingendiensten voor De Telegaaf Silvan Schoonhoven en filosoof Cees Zweistra doken in de wereld van de complotdenkers en vertellen bij Op1 over de conflicten tussen deze groepen.

Onderlinge wrevel
Verslaggever Silvan Schoonhoven dook in de wereld van de complotdenkers. “Je merkt steeds meer dat er onderling wrevel tussen complotdenkers ontstaat. Ze gaan elkaar beschuldigen, dat ze deel uitmaken van hetzelfde complot. Er zijn allerlei ondernemingen die ofwel online of op de straat actie voeren. Dat zorgt voor onderlinge ruzie en jaloezie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen