Ali B over zijn nieuwe boek: “Dit is de oogst van wat ik toen zaaide”

Twintig jaar geleden kocht Ali B met enige schroom zijn eerste zelfhulpboek, er ging een wereld voor hem open. Hij verslond het ene na het andere zelfhulpboek en is sindsdien continu bezig met zijn persoonlijke groei. De adviezen hielpen hem in zijn ontwikkeling als rapper, tv-presentator en nu zelfs schrijver. Want Ali B heeft zijn eigen ‘persoonlijke ontwikkelingsboek’ geschreven: ‘De Ali B Methode’. In 12 levenslessen deelt hij ideeën en theorieën waar hij zelf het meest aan heeft gehad.

De Ali B van twintig jaar geleden had nooit gedacht ooit een zelfhulpboek te schrijven en dat vertelt hij op niet mis te verstane wijze: “Dit is de oogst van wat ik toen zaaide. Als je zaait ben je niet bezig met oogsten. Degene die het minste wil krijgen en het meeste geeft, is uiteindelijk degene die het meeste krijgt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Ali B terug. 

Vergelijkbare artikelen