Veldhuis & Kemper over nieuwe voorstelling: “We schrijven eigenlijk nooit samen”

Al twintig jaar staan Veldhuis & Kemper gezamenlijk op het podium. Je zou dus denken dat ze alles van elkaar weten, maar in hun nieuwe voorstelling ‘Hou dat vast’, weten ze elkaar toch te verrassen. Bij Op1 vertellen Remco Veldhuis en Richard Kemper over deze theatertour en brengen ze nieuwe muziek ten gehore!

Verrassen
Al 20 jaar staan ze op het podium. In de nieuwe voorstelling ‘Hou dat vast’ van Veldhuis & Kemper weten ze elkaar nog steeds te verrassen. “We schrijven eigenlijk nooit samen. We bespreken het en we gaan onze eigen weg.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Veldhuis en Kemper terug.

Vergelijkbare artikelen