Volkszanger Dries Roelvink over zijn nieuwe autobiografie ‘Dries’

Een persoonlijk verhaal over een gewone Amsterdamse jongen, die uitgroeit tot één van Nederlands meest bekende culthelden: volkszanger Dries Roelvink bracht dinsdag zijn autobiografie uit. In ‘Dries’ vertelt hij openhartig over de meest bepalende momenten in zijn leven, maar ook hoe hij zichzelf in al die jaren een beetje kwijtraakte. Wie is volkszanger, cultheld en mediamagneet Dries Roelvink nou echt? En hoeveel houdt hij van de muziek die hij zelf maakt?

Het valt niet altijd mee om volkszanger te zijn, vertelt Dries Roelvink in zijn nieuwe autobiografie ‘Dries’. “Ik ben in de voetsporen van mijn moeder getreden en in de showbizz terecht gekomen. Er zijn momenten waarop ik mij afvraag hoe ik dingen vroeger had gedaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Dries Roelvink terug.

Vergelijkbare artikelen