Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst voor het WK Voetbal!

Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal volgend jaar in Qatar. En dat terwijl veel spelers en de bondscoach zelf in de lappenmand zaten. Bij Op1 bespraken Suse van Kleef en Fresia Cousiño Arias de prestatie van de ploeg van Louis van Gaal.

Het was een stroeve en spannende wedstrijd tegen Noorwegen in de Rotterdamse Kuip, maar uiteindelijk werden de Noren met 2-0 verslagen. Suse van Kleef keek met klamme handen naar alles of niets wedstrijd. “De Noren deden helemaal niks, maar je gaat toch een beetje het doemscenario zien. De opluchting was uiteindelijk enorm.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Suse van Kleef en Fresia Cousiño Arias terug. 

Vergelijkbare artikelen