Talitha Muusse: “Deze persconferentie was historischer dan ooit”

Een nieuwe waslijst aan maatregelen en er wordt ook nog gesproken over een mogelijke 2G-samenleving. Houden we het vol en zorgt dit voor een tweedeling in de maatschappij? Vanavond bij Op1 gaan historicus Herman Pleij en opiniemaker Talitha Muusse hierover het gesprek aan.

Het kabinet kwam met nieuwe maatregelen voor de komende drie weken. Opiniemaker Talitha Muusse: “Ik vind deze persconferentie historischer dan ooit. Je hebt de meest liberale demissionair minister-president en een christelijke minister die een discriminerende maatregel doorvoeren.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de coronapersconferentie terug. 

Vergelijkbare artikelen