Anita Witzier en dochter Julia van Baaren over het boek ‘en bedankt!’

Je zou het haar niet geven, maar komende week viert Anita Witzier alweer haar 60ste verjaardag. Reden voor de presentatrice om de balans op de maken in haar nieuwe boek ‘en bedankt!’. Geen biografie, maar zestig persoonlijke bedankbrieven aan mensen die veel voor haar hebben betekend. Eén van die mensen is haar dochter Julia van Baaren en bij Op1 schuiven moeder en dochter samen aan.

en bedankt!
Anita Witzier is al decennialang een vertrouwd gezicht in onze huiskamer en ze viert komende week alweer haar zestigste verjaardag, ze schreef een boek met brieven aan mensen die veel voor haar hebben betekend, onder ander aan haar dochter Julia. “Omdat we op elkaar lijken, kunnen we veel in elkaar herkennen. Daarom kunnen we elkaar heel goed van commentaar voorzien. Wel altijd met de beste bedoelingen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Anita Witzier en haar dochter terug.

Vergelijkbare artikelen