Jim Bakkum over de Idols-periode: “Het was best heftig om mee te maken op 15-jarige leeftijd”

Jim Bakkum is pas vijftien jaar als hij tweede wordt in de razend populaire talentenjacht Idols. In één klap is hij een tieneridool dat daarna zijn weg moet vinden in de entertainmentwereld. In ‘Jim. De weg naar Bakkum’ beschrijft hij de onvoorstelbare rollercoaster die hem een carrière in de showbizz opleverde.

De Idols-periode was er één om nooit te vergeten voor Jim Bakkum. “Het was best heftig om mee te maken op die leeftijd, voor mij en mijn gezin. Overal waar ik kwam was het gegil. Dat heb ik nooit echt verwerkt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jim Bakkum terug. 

Vergelijkbare artikelen