Paul de Leeuw over zijn nieuwe programma ‘Busje komt zo’

Geen studio vol met publiek, maar slechts een grote touringcar. In het nieuwe programma ‘Busje komt zo’ van Paul de Leeuw rijdt de presentator het hele land door. Zijn navigatie is de televisiekijker: waar hij heen gaat of wie er instapt, zij bepalen het allemaal.

Ondanks dat het een heel ander programma is dan de programma’s die we van Paul de Leeuw gewend zijn, was het niet moeilijk voor De Leeuw om te maken. “Dit lag al een klein beetje in de lijn der verwachting. De NPO wilde een programma maken waarbij de verbinding gezocht werd na corona. Daar hebben ze mij voor gevraagd, maar toen kwam de kans om Op1 te presenteren.”

Kijkers komen in actie
Paul de Leeuw: “Door corona werd ik gedwongen de dingen niet te doen die ik wel wilde doen. Dat is voor mij een hele goede tijd geweest.” Het is de bedoeling dat het publiek volop in actie komt. “Kijkers bepalen wat de haltes zijn. We hebben nu twee afleveringen gemaakt en hopen dat er vanaf donderdag veel mails komen om daarna op veel nieuwe plekken te komen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Paul de Leeuw terug. 

Vergelijkbare artikelen